Somot – Velvet (2014-) – Epizoda 6

Zaronite u 1958 godinu. Moda u Španiji je izložena velikoj promeni sa pojavom prêt-à-porter – a (francuski: “spremno da obuvanje”).

Serija prati život ljudi koji su povezani sa galerijom somota kojom upravlja porodica Markez na čijem je čelu patrijarh Don Rafael Markez koji je oženjen Glorijom. Rafael ima sina Alberta, a Glorija ćerku Patrisiju.
Međutim, glavni zaplet ove priče jeste, zapravo, ljubav između dva glavna lika. Ana je krojačica koja radi u galeriji – zgodna je, zabavna i hrabra. Njeni roditelji su umrli kada je bila mala, te je nakon njihove smrti odlučila da sa ujakom Emiliom, koji takođe radi u galeriji, ode u Madrid. Od malena je bila zaljubljena u Alberta, ali zna da nikada ne mogu biti zajedno jer pripadaju različitim društvenim klasama. Oboje su zaljubljeni jedan u drugog i imaju ljubav za koju su spremni boriti se. Alberto je, međutim, veren sa Kristinom – ženom koja nije vlasnica njegovog srca.

Režija: Ramón Campos, Gema R. Neira
Uloge: Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Adrián Lastra, Marta Hazas, Cecilia Freire, José Sacristán, Natalia Millán, Manuela Vellés, Aitana Sánchez Gijón, Tito Valverde, Javier Rey, Manuela Velasco…

Ako imate sugestije ili trebate pomoć KONTAKTIRAJTE NAS