Crna Ruza – Karagül (2013-) – Epizoda 9

Serija čija se radnja odvija u Halfetiju pored Šanliurfe priča je o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora da nastavi svoj život. Najstariji sin u porodici Kendal uvek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova jedina želja bila je da bude jedini naslednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu premoć. Jedini sin kog ima je invalid – ima dve žene, ali ne i sinove koji bi ga nasledili.
Njegov brat Murat ima četvoro dece. Muratov prvorođeni sin živi s njegovim starijim bratom i ženom s kojom je sklopio verski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gde vodi drugačiji život. Ima dve ćerke i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za taj tajni život koji joj skriva, misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.
Jednog dana Ebru dobija vest da se njen muž izgubio na reci Eufrat u Šanliurfi. Tada se celi njen život menja i ona se sama mora suočiti s istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, deteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih ćerki koje su revoltirane. Murat je izgubio sav njihov posed, založio ga je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez novca, u svetu laži.
Hoće li Murat biti pronađen? Hoće li Ebru uspeti da sazna što se zapravo dogodilo Muratu? Sad je život poziva na borbu za sve ono što je izgubila. Život je zove da se drži čvrsto na nogama zbog svoje dece i da krene iz početka…

Režija: Murat Saraçoğlu
Uloge: Mesut Akusta, Hilal Altinbilek, Can Atak, Yavuz Bingol, Özlem Conker, Hülya Duyar, Sevda Erginci, Arda Erkuran, Sabahat Kumas, Ebru Ojen Sahin, Serif Sezer, Ayça Aysin Turan, Ece Uslu, Mert Yazicioglu, Turan Selcuk Yerlikaya, Ilayda Çelik, Ogün Kaptanoglu, Eser Karabil, Yalcin Erturk..

Ako video ne radi, instalirajte Google Chrome.

KOMENTARI

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime